Πρόσκληση σε Εκλογο-απολογιστική συνέλευση 2020
on 30 June 2020

Πρόσκληση σε Eκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση

Του Συνδέσμου Ιατρικών Γενετιστών Ελλάδος (ΣΙΓΕ)

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΙΓΕ σας καλεί σε εκλογο-απολογιστική Γενική Συνέλευση και ανάδειξη νέου ΔΣ το Σάββατο 11 Ιουλίου 2020, στις 12.00μμ στο αμφιθέατρο του Χωρέμειου Ερευνητικού Εργαστηρίου (εντός του Νοσοκομείου Παίδων Αγ. Σοφία).

Σε περίπτωση μη απαρτίας η τελική ημερομηνία διεξαγωγής της Γ.Σ είναι το Σάββατο 18 Ιουλίου 2020 στις 12.00μμ στο αμφιθέατρο του Χωρέμειου Ερευνητικού Εργαστηρίου.

 

Θέματα:

1. Απολογισμός απερχόμενου ΔΣ

2. Αλλαγή του καταστατικού του Συνδέσμου Ιατρικών Γενετιστών Ελλάδας

3. Ενημέρωση για τις εξελίξεις σχετικά με την ειδικότητα της Εργαστηριακής Γενετικής

4. Εκλογή νέου ΔΣ του ΣΙΓΕ

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με τις εξελίξεις στον ΣΙΓΕ. Όπως γνωρίζετε θα έπρεπε να έχουν ήδη διενεργηθεί οι εκλογές για την ανάδειξη του καινούργιου Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου. Δυστυχώς, λόγω των έκτακτων συνθηκών και των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας κάτι τέτοιο δεν ήταν δυνατόν μέχρι σήμερα.

Προχωρήσαμε την συμφωνημένη από την προηγούμενη Γ.Σ αλλαγή του καταστατικού του Συνδέσμου, έτσι ώστε να είναι δυνατή η συμμετοχή των μελών μας, που βρίσκονται εκτός Αθηνών, στην εκλογική διαδικασία. Με αυτό το δεδομένο προκηρύσσουμε την τακτική εκλογο-απολογιστική Γ.Σ του ΣΙΓΕ για το Σάββατο 11 Ιουλίου 2020, στις 12.00μμ στο αμφιθέατρο του Χωρεμείου Ερευνητικού Εργαστηρίου (εντός του Νοσοκομείου Παίδων Αγ. Σοφία).

Σε περίπτωση μη απαρτίας η τελική ημερομηνία διεξαγωγής της Γ.Σ είναι το Σάββατο 18 Ιουλίου 2020 στις 12.00μμ στο αμφιθέατρο του Χωρέμειου Ερευνητικού Εργαστηρίου.

Λόγω της νέας πραγματικότητας που βιώνουμε, θα υπάρχει δυνατότητα και ηλεκτρονικής παρακολούθησης της Γ.Σ καθώς και συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας.

 

Ακολουθούν οδηγίες σχετικά με την ηλεκτρονική διαδικασία

 

1.      Δικαίωμα συμμετοχής στην Γενική Συνέλευση έχουν όλα τα μέλη του Συνδέσμου που έχουν πληρώσει την συνδρομή του έτους 2020.

 

2.      Δικαίωμα να θέσουν υποψηφιότητα και να ψηφίσουν έχουν όλα τα τακτικά μέλη του Συνδέσμου που έχουν πληρώσει την συνδρομή του έτους 2020.

 

3.      Προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα ηλεκτρονικής συμμετοχής στη διαδικασία των εκλογών, οι υποψηφιότητες θα πρέπει να τεθούν  ηλεκτρονικά μέχρι τις 8 Ιουλίου 2020 στις 00.00 πμ στο email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Μετά από αυτή την ημερομηνία και κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης δεν θα είναι δυνατή η κατάθεση υποψηφιοτήτων για το νέο ΔΣ. Παρακαλώ να προσθέσετε στις επαφές σας την διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. έτσι ώστε το μήνυμα να μην καταλήξει στην ανεπιθύμητη αλληλογραφία.

 

4.      Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να είναι υποψήφιοι στις εκλογές ή να ψηφίσουν με ηλεκτρονική ψήφο, θα πρέπει να τακτοποιήσουν τις οικονομικές υποχρεώσεις του έτους 2020 και να αποστείλουν το αποδεικτικό κατάθεσης για την συνδρομή του 2020 (30 ευρώ) μέχρι τις 8 Ιουλίου 2020 στις 00.00πμ στο email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Το ποσό των 30,00 ευρώ (συνδρομή 2020) θα πρέπει να κατατεθεί στον τραπεζικό λογαριασμό του ΣΙΓΕ:

Δικαιούχος (ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΓΕΝΕΤΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ) Τράπεζα Πειραιώς ΙΒΑΝ:GR77 0171 0130 0060 1314 1393 720.

 

5.       Όσοι συνάδελφοι παρευρεθούν με φυσική παρουσία στη Γ.Σ θα έχουν την δυνατότητα να τακτοποιήσουν επιτόπου τις οικονομικές υποχρεώσεις για το έτος 2020. (Όλοι όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα θα πρέπει να έχουν τακτοποιήσει το οικονομικό και να έχουν αποστείλει το αποδεικτικό κατάθεσης μέχρι τις 8 Ιουλίου 2020 στις 00.00πμ στο email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. )

 

6.      Το πρωϊ της ημέρας της Γ.Σ και των εκλογών, οι σύνεδροι που είναι ταμειακώς εντάξει, θα λάβουν στο email που έχουν δηλώσει, ένα link μέσω του οποίου θα μπορούν να ψηφίσουν. Κάθε σύνεδρος θα μπορεί να ενεργοποιήσει το link αυτό μόνο μια φορά και κατά την διάρκεια της Γ.Σ (δηλαδή από τις 12-14.00μμ).

Τα αποτελέσματα από την ηλεκτρονική ψηφοφορία προκύπτουν αυτόματα και δεν υπάρχει δυνατότητα ταυτοποίησης του ψηφοφόρου ούτε και της επιλογής που έχει κάνει, διασφαλίζοντας το απόρρητο της ψηφοφορίας.

Τα αποτελέσματα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας θα προσμετρηθούν και θα ανακοινωθούν μαζί με τα αποτελέσματα της δια ζώσης ψηφοφορίας.

 

7.      Όσοι σύνεδροι επιθυμούν, θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν την Γ.Σ μέσω της πλατφόρμας Webex, ακολουθώντας το link που θα τους σταλεί εγκαίρως στο email που έχουν δηλώσει.

 

8.      Αν γνωρίζετε κάποιον συνάδελφο, μέλος του ΣΙΓΕ, ο οποίος δεν έχει λάβει την ενημέρωση παρακαλώ να προωθήσετε το μήνυμα.

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Ασπασία Τσέζου

Πρόεδρος ΣΙΓΕ