16
Μαρ

   Αγαπητοί συνάδελφοι


   Σας ενημερώνουμε οτι η ΓΣ του ΣΙΓΕ  που προγραμματιζόταν να γίνει εντός Μαρτίου - αναβάλλεται λόγω των περιοριστικών μέτρων.

   Θα ενημερωθείτε για την ημερομηνία διεξαγωγής της ΓΣ  εν ευθέτω χρόνω.

   Απο το ΔΣ του ΣΙΓΕ

20
Φεβ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

H Ευρωπαϊκή Εταιρεία Γενετικής Ανθρώπου (ESHG) προσφέρει μια Εθνική Υποτροφία για νέους μεταδιδακτορικούς ερευνητές (λιγότερο από 4 χρόνια από την απονομή του διδακτορικού διπλώματος) για να παρακολουθήσουν το Ευρωπαϊκό Συνέδριο Γενετικής Ανθρώπου στο Βερολίνο, Γερμανία, 6-9 Ιουνίου 2020

More
26
Νοε

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι ο ΣΙΓΕ συνδιοργανώνει συνεδρία, με το Εργαστήριο Φαρμακογονιδιωματικής και Εξατομικευμένης θεραπείας του Παν/ιου Πατρών στο πλαίσιο του 1ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Εξατομικευμένης Ιατρικής 14 και 15 Δεκεμβρίου 2019 στο Ζάππειον Μέγαρο, με θέμα:Εξατομικευμένη Ιατρική και κλινική πράξη, (3η Συνεδρία, 15/11/2019).

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειον Μέγαρο η διεθνής ημερίδα 6th U-PGx Personalized Medicine Day, στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος U-PGx (www.upgx.eu). Στην ημερίδα αυτή συμμετέχουν διεθνείς ομιλητές, οι ομιλίες είναι στα αγγλικά και η είσοδος είναι ελέυθερη με προεγγραφή.

 Το πρόγραμμα της ημερίδας είναι αναρτημένο εδώ.

15
Νοε

 

 

Αγαπητοί συνάδελφοι, σας ενημερώνουμε για την διεξαγωγή του κοινού συμποσίου της "Μονάδας Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών" του Νοσοκομείου Ελπίδα Ογκολογική Κλινική και του "Sidney Kimmel Comprehensive Cancer Center" του νοσοκομείου Johns Hopkins με θέμα: "Stem Cell Transplantation and Novel Immunotherapies" 

Η γλώσσα του συμποσίου είναι τα Αγγλικά και η είσοδος είναι ελεύθερη

More