• 2-4 Νοεμβρίου 2018
  • Αμφιθέατρο του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Με χαρά σας προσκαλούμε στο 3ο Συνέδριο του Συνδέσμου Ιατρικών Γενετιστών Ελλάδας (ΣΙΓΕ) που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στο Αμφιθέατρο του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών στις 2-4 Νοεμβρίου 2018.

Στόχος του 3ου Συνεδρίου του ΣΙΓΕ είναι η ανάδειξη των σύγχρονων δεδομένων που αφορούν σε ζητήματα βιοϊατρικής έρευνας, εφαρμογών και παρεχόμενων υπηρεσιών της Γενετικής του Ανθρώπου. Το συνέδριο αποτελεί ιδανικό τόπο για αλληλεπίδραση μεταξύ ομάδων επιστημόνων που ασχολούνται με διάφορα θέματα Γενετικής του Ανθρώπου. Επίσης θα αναδείξει τις προσπάθειες νέων επιστημόνων αλλά και θα δώσει την ευκαιρία σε καταξιωμένους Έλληνες και Ευρωπαίους ομιλητές να αναπτύξουν το ερευνητικό τους έργο στους διάφορους τομείς της Γενετικής του Ανθρώπου.

Στη θεματολογία του Συνεδρίου αναμένεται να περιλαμβάνονται ενότητες όπως: γενετικά νοσήματα, γενετική καρκίνου, γενετική/γονιδιωματική αναπαραγωγής, φαρμακογονιδιωματική, γονιδιακή και κυτταρική θεραπεία, προστασία προσωπικών και γενετικών δεδομένων και εφαρμογή του νέου ευρωπαϊκού κανονισμού (GDPR). Σας περιμένουμε και προσβλέπουμε στην ενεργό συμμετοχή όλων σας για την επιτυχία του Συνεδρίου.